Bug 502959 - ISE on checking task engine status
ISE on checking task engine status
Product: Red Hat Satellite 5
Classification: Red Hat
Component: WebUI (Show other bugs)
All Linux
low Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Shannon Hughes
Sayli Karmarkar
Depends On:
Blocks: 456985 500499
  Show dependency treegraph
Reported: 2009-05-27 20:01 EDT by Sayli Karmarkar
Modified: 2009-09-10 16:37 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version: sat530
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2009-09-10 16:37:31 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)
TaskEngineStatus (61.53 KB, image/png)
2009-06-01 23:28 EDT, Sayli Karmarkar
no flags Details
traceback (8.77 KB, text/plain)
2009-06-03 14:44 EDT, Sayli Karmarkar
no flags Details

  None (edit)
Description Sayli Karmarkar 2009-05-27 20:01:02 EDT
Steps to Reproduce:
1. Log in as a satellite admin 
2. go to "admin" -> task engine status
Actual results:

Expected results:
Comment 1 Shannon Hughes 2009-05-28 13:19:55 EDT
this looks fine on spacewalk code and latest iso, 

Comment 2 Sayli Karmarkar 2009-06-01 23:16:15 EDT

I checked it a bit more and this seems to be happening on fresh install. I just installed latest iso and was syncing channels. I could see ISE on task engine status.

Moving back to assigned.

Comment 3 Sayli Karmarkar 2009-06-01 23:28:48 EDT
Created attachment 346167 [details]
Comment 4 Sayli Karmarkar 2009-06-03 14:44:02 EDT
Created attachment 346444 [details]

Traceback at the time of ISE on fresh install during satsync.
Comment 5 Shannon Hughes 2009-06-04 17:35:15 EDT
we were not skipping null date values. this is fixed. 

Comment 6 Shannon Hughes 2009-06-08 13:34:41 EDT
mass move to onqa
Comment 7 Sayli Karmarkar 2009-06-09 20:29:08 EDT
Hey Shannon,

Did the fix made it in 06/05 iso? I checked it on rlx-2-08 and still seeing ISE. 
Please check and let me know.

Comment 8 Shannon Hughes 2009-06-10 09:19:11 EDT
should have made it. it was a very straight forward fix. it is close to the 2pm cut off so i will check with buckingham
Comment 9 Shannon Hughes 2009-06-10 09:22:07 EDT
looks like it did not make cut off time...moving back to modified
Comment 11 Sayli Karmarkar 2009-06-12 13:57:08 EDT
Comment 12 Miroslav Suchý 2009-08-20 09:46:18 EDT
verified in stage on xen5
Comment 13 Brandon Perkins 2009-09-10 16:37:31 EDT
An advisory has been issued which should help the problem
described in this bug report. This report is therefore being
closed with a resolution of ERRATA. For more information
on therefore solution and/or where to find the updated files,
please follow the link below. You may reopen this bug report
if the solution does not work for you.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.