Bug 505101 - Various links do not underline when pointer hovers over them
Various links do not underline when pointer hovers over them
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Satellite 5
Classification: Red Hat
Component: WebUI (Show other bugs)
530
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Brad Buckingham
Steve Salevan
: Regression
Depends On:
Blocks: 456985
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2009-06-10 12:29 EDT by Steve Salevan
Modified: 2009-09-10 16:37 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version: sat530
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2009-09-10 16:37:46 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Steve Salevan 2009-06-10 12:29:24 EDT
Description of problem:
If a user drags their mouse pointer across some of the links in the WebUI, they will notice that only a modicum will underline appropriately whereas others will not underline, perhaps in indignation.

Version-Release number of selected component (if applicable):
530, 5/6 build

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Login to your Satellite
2. Drag your pointer across some of the links (especially in the navbars)
  
Actual results:
Only several links underline appropriately

Expected results:
All links that underlined appropriately in 520 underline in 530

Additional info:
Comment 2 Brad Buckingham 2009-06-10 16:50:07 EDT
master git commit: a0ad7a981c502d909fa9bab6dfa7970c8519e8d0
vader git commit: 011a3b817d9d9895c0718c510137b42a8b8a024c

Updated the css.  

Changed:
  link:hover {

To:
  link:hover, a:visited:hover, a:active:hover {
Comment 3 Steve Salevan 2009-06-15 17:21:44 EDT
VERIFIED on 6/5 build.
Comment 4 Steve Salevan 2009-08-03 10:48:10 EDT
RELEASE_PENDING from 7/24 build.
Comment 5 Brandon Perkins 2009-09-10 16:37:46 EDT
An advisory has been issued which should help the problem
described in this bug report. This report is therefore being
closed with a resolution of ERRATA. For more information
on therefore solution and/or where to find the updated files,
please follow the link below. You may reopen this bug report
if the solution does not work for you.

http://rhn.redhat.com/errata/RHEA-2009-1434.html

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.