Bug 505182 - after updating F10->F11, showfoto is not running (needs libexiv2.so.4)
after updating F10->F11, showfoto is not running (needs libexiv2.so.4)
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: digikam (Show other bugs)
11
All Linux
low Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Marcin Garski
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2009-06-10 18:02 EDT by Joachim Backes
Modified: 2009-06-11 03:21 EDT (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2009-06-11 03:21:41 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Joachim Backes 2009-06-10 18:02:48 EDT
Description of problem:

I had in F10 digikam installed. After updating to F11, showfoto is no more running:

showfoto
showfoto: error while loading shared libraries: libexiv2.so.4: cannot open shared object file: No such file or directory

Version-Release number of selected component (if applicable):
digikam-0.10.0-1.fc11.i586

How reproducible:
each tome


Steps to Reproduce:
1./usr/bin/showfoto
2.
3.
  
Actual results:
See description of problem

Expected results:
showfoto is running

Additional info:
Comment 1 Joachim Backes 2009-06-11 03:21:41 EDT
The problem disappeared when running the first "yum update" after having upgraded from F10 to F11.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.