Bug 50939 - midi file is not played when using this page
midi file is not played when using this page
Product: Red Hat Public Beta
Classification: Retired
Component: mozilla (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Christopher Blizzard
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2001-08-05 03:25 EDT by Knut J BJuland
Modified: 2008-05-01 11:38 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2001-08-06 18:40:48 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Knut J BJuland 2001-08-05 03:25:10 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:0.9.2) Gecko/20010725

Description of problem:
When loading a page with embed midi file, plugger is unable to find midi
file in cache.
/home/br/.mozilla/br/agzixw6m.slt/NewCache/5C1ABA26d01: No such file or

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1.load a page with midi embed 

Actual Results:  it should play

Expected Results:  it does not alway pla

Additional info:

mozilla 0.92-8, alsa emu10k1 wavetable driver. It work fine in Netscape
4.78. Quicktime with crossover plugin also works great.
Comment 1 Ngo Than 2001-08-05 06:11:24 EDT
Christopher, i don't think it's bug in plugger. It works fine
with mozilla 0.9.1.
Comment 2 Glen Foster 2001-08-06 18:40:42 EDT
We (Red Hat) should try to fix this for the next release.
Comment 3 Christopher Blizzard 2002-01-25 15:50:22 EST
Fixed in rawhide.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.