Bug 51109 - nv driver gives noise/white flash line on screen when moving windows
Summary: nv driver gives noise/white flash line on screen when moving windows
Status: CLOSED WONTFIX
Alias: None
Product: Red Hat Public Beta
Classification: Retired
Component: XFree86   
(Show other bugs)
Version: roswell
Hardware: All Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Mike A. Harris
QA Contact: David Lawrence
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2001-08-07 12:53 UTC by Knut J BJuland
Modified: 2007-04-18 16:35 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-10-12 06:06:07 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Xfree86 log (21.32 KB, text/plain)
2001-10-12 06:06 UTC, Knut J BJuland
no flags Details
my XFree86 config files (3.63 KB, text/plain)
2002-05-21 07:53 UTC, Knut J BJuland
no flags Details

Description Knut J BJuland 2001-08-07 12:53:03 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.78 [en] (X11; U; Linux 2.4.6-3.1 i686)

Description of problem:
nv driver gives flashlinue/noise when moving winodws and scrolling in
Wordperfect 8.0 for linux/gedit with riva 128ZX.

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.try scrolling in wordperfect for linux 8, with high resolution in 24 bits
color
2.
3.
	

Actual Results:  noise in screeen

Expected Results:  the screen should not have noise like my other pc with
geforce 2gts

Additional info:

riva128 is outdatet hardware.

Comment 1 Mike A. Harris 2001-10-11 21:45:54 UTC
attach config files and log file.

Comment 2 Knut J BJuland 2001-10-12 06:06:01 UTC
Created attachment 33961 [details]
Xfree86 log

Comment 3 Mike A. Harris 2002-05-21 06:36:56 UTC
The requested config files never made it into the bug report, so I only
have the log file to go on.  I don't see anything obvious from the log
file.

I'd strongly suggest upgrading to Red Hat Linux 7.3, and if you still
experience the problem, please update this bug report, and most importantly
please report the problem to xpert@xfree86.org mailing list.  Hopefully then
the nv driver maintainer can look into the problems experienced directly.

Comment 4 Knut J BJuland 2002-05-21 07:48:13 UTC
I was a vaction in paris. Send now XF86Config files.

Comment 5 Knut J BJuland 2002-05-21 07:53:40 UTC
Created attachment 58084 [details]
my XFree86 config files


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.