Bug 51226 - Missing image in fifteen_applet
Missing image in fifteen_applet
Status: CLOSED DEFERRED
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: gnome-applets (Show other bugs)
7.3
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Mark McLoughlin
Ben Levenson
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-08-08 12:14 EDT by Kjartan Maraas
Modified: 2007-04-18 12:35 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-08-08 15:11:27 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Kjartan Maraas 2001-08-08 12:14:49 EDT
Description of Problem:

There's an image missing in the docs for fifteen

How Reproducible:

every time

Steps to Reproduce:
1. start fifteen_applet
2. open help for it
3. warning for missing file is printed to console, or .xsession-errors

Actual Results:

Missing a file in the docs

Expected Results:

Help containing all images.

Additional Information:
Comment 1 Glen Foster 2001-08-08 15:11:21 EDT
This defect is considered SHOULD-FIX for Fairfax.
Comment 2 David Mason 2001-08-08 15:15:17 EDT
this is nto exactly the problem - only a problem in that the gnome help browser
is being used incorrectly. will fix as another bug entry

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.