Bug 5146 - SB16 Does not work after upgrade to 6.0
SB16 Does not work after upgrade to 6.0
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: sndconfig (Show other bugs)
6.0
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Bill Nottingham
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1999-09-15 02:18 EDT by phillips
Modified: 2014-03-16 22:10 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-10-29 14:26:57 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description phillips 1999-09-15 02:18:07 EDT
After upgrading to RH 6.0 (from 5.2) my SoundBlaster 16 does
not work any more. I have never before had problems with
this card. It still works from win95.

During boot I get the message:

sb: Interrupt test on IRQ5 failed - Probable IRQ conflict

When I run sndconfig, it doesn't detect the card (it hasn't
in the past either). The manual settings are the same as
they were previously. When sndconfig plays the sample sound
all I here is faint scratching. However the midi sequence
sounds fine.
Comment 1 Bill Nottingham 1999-09-17 18:16:59 EDT
Do you get any output with 'pnpdump'?

Have you changed the BIOS settings at all?

Are the settings different under Windows?
Comment 2 Bill Nottingham 1999-10-29 14:26:59 EDT
closed, lack of input.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.