Bug 51777 - 3x509 hangs on SMP, works on UP
3x509 hangs on SMP, works on UP
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Red Hat Raw Hide
Classification: Retired
Component: kernel (Show other bugs)
1.0
i386 Linux
low Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Pete Zaitcev
Brock Organ
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-08-14 20:00 EDT by Pete Zaitcev
Modified: 2007-03-26 23:48 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-08-14 20:01:31 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Pete Zaitcev 2001-08-14 20:00:16 EDT
Running this:

$ tar cf - zaitcev | ssh elanor "cd q.js006 && tar xf -"

Eventually fails due to the receiving end stopping
receiving (transmit seems to work though).

Kernel:

Linux version 2.4.6-3.1smp (bhcompile@stripples.devel.redhat.com) (gcc
version 2.96 20000731 (Red Hat Linux 7.1 2.96-94)) #1 SMP Tue Jul 24
14:03:24 EDT 2001

3C509A (I think.... an early one), running over AUI.
10base-T hub, works ok otherwise.

Reloading the module cures the problem for about 20 minutes.
Comment 1 Pete Zaitcev 2001-08-16 13:31:51 EDT
Changed the tranciever type to AUI in EEPROM
with the Becker's utility and cannot reproduce
the problem anymore (I used "xcvr=1" before).

Looking at the code, this change and the problem
cannot be connected, but still...

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.