Bug 518424 - init[1] segfault at .. rip .. rsp error4
Summary: init[1] segfault at .. rip .. rsp error4
Keywords:
Status: CLOSED WONTFIX
Alias: None
Product: Red Hat Enterprise Linux 5
Classification: Red Hat
Component: mkinitrd
Version: 5.4
Hardware: All
OS: Linux
low
medium
Target Milestone: rc
: ---
Assignee: Peter Jones
QA Contact: Release Test Team
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2009-08-20 11:36 UTC by Jóhann B. Guðmundsson
Modified: 2010-07-02 03:25 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2010-07-02 03:25:01 UTC


Attachments (Terms of Use)
Segfault in action.. (159.16 KB, image/png)
2009-08-20 11:36 UTC, Jóhann B. Guðmundsson
no flags Details

Description Jóhann B. Guðmundsson 2009-08-20 11:36:26 UTC
Created attachment 358069 [details]
Segfault in action.. 

Description of problem:

Installing over network as soon as the image has been fetch over PXE and boots init segfaults - HW Sun Fire X4140

See attache picture for exact output of the segfault

Same thing happens with RHEL 5.3 but the odd thing is I manage to for some reason install 5.3 one time. 

Version-Release number of selected component (if applicable):

What's ship with the 5.4 Beta on the DVD 

How reproducible:

Always

Steps to Reproduce:
1. Boot the machine wait for it to boot after it has fetched vmlinuz and initrd img over PXE. 
2. 
3.
  
Actual results:

Init segfaults

Expected results:

Installing proceeding as normal 

Additional info:

Comment 1 David Cantrell 2010-07-02 03:06:39 UTC
Please try with RHEL 5.5.  If the problem still happens, feel free to reopen the bug with new debugging information attached.

Comment 2 RHEL Product and Program Management 2010-07-02 03:25:01 UTC
Development Management has reviewed and declined this request.  You may appeal
this decision by reopening this request.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.