This service will be undergoing maintenance at 00:00 UTC, 2016-09-28. It is expected to last about 1 hours
Bug 5202 - netgroups dont seem to work in /etc/exports
netgroups dont seem to work in /etc/exports
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 10332
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: nfs-utils (Show other bugs)
7.0
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Michael K. Johnson
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1999-09-17 21:15 EDT by cavanaug
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-08-08 22:34:14 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description cavanaug 1999-09-17 21:15:40 EDT
I cant get netgroups to work in /etc/exports, Ive tried
everything except firing up the debugger or looking at the
source code.

FYI:  We are using NIS on an HPUX server to serve up the
netgroups

--John C
Comment 1 cavanaug 1999-09-21 22:26:59 EDT
Note:  I was using knfsd-1.4.7 with my own kernel 2.2.12.  knfsd-1.2.2
does not seem to have this problem.  --John C
Comment 2 cavanaug 1999-10-05 04:56:59 EDT
Redhat-6.1 doesnt seem to have this problem.  You can close it.

--John C
Comment 3 Cristian Gafton 2000-08-08 22:34:12 EDT
assigned to johnsonm
Comment 4 Aleksey Nogin 2001-11-11 11:43:53 EST

*** This bug has been marked as a duplicate of 10332 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.