Bug 522654 - firefox does not browse the web AT ALL
Summary: firefox does not browse the web AT ALL
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: firefox
Version: 11
Hardware: All
OS: Linux
low
urgent
Target Milestone: ---
Assignee: Gecko Maintainer
QA Contact: Fedora Extras Quality Assurance
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2009-09-10 23:41 UTC by Joe Acosta
Modified: 2009-09-14 17:39 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2009-09-14 17:39:28 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Joe Acosta 2009-09-10 23:41:06 UTC
Description of problem: today firefox stopped working after an update


Version-Release number of selected component (if applicable):
firefox-3.5.2-2.fc11.i586

How reproducible:
always even after I restarted system 

Steps to Reproduce:
1. update system to latest today ( auto updates 9/10/2009)
2. 2 restart system
3. firefox does not work
  
Actual results:
it takes forever to get to a web site

Expected results:
it works like konqueror

Additional info:

Comment 1 Joe Acosta 2009-09-11 02:08:21 UTC
Ok, so why does firefox when I start it up try to connect to port 80 on host 12.160.37.14

which is www.wpad.com ?????? this causes a delay of several minutes in every single page load!

Comment 2 Joe Acosta 2009-09-14 17:39:28 UTC
the latest update to firefox seems to fix this


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.