Bug 52266 - cookies not working
cookies not working
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Raw Hide
Classification: Retired
Component: w3m (Show other bugs)
1.0
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Satoru SATOH
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-08-22 03:17 EDT by Ronny Buchmann
Modified: 2008-05-01 11:38 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-08-24 02:03:50 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Ronny Buchmann 2001-08-22 03:17:21 EDT
Description of Problem:


Version-Release number of selected component (if applicable):
w3m-0.2.1-9

How Reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1. e.g. login to bugzilla
2. load another bugzilla page

Actual Results:
currently not logged in

Expected Results:
login should stay

Additional Information:

w3m --help
shows an option "-cookie", maybe this is wrong and w3m never supported
cookies, but it would be great if it does
Comment 1 Satoru SATOH 2001-08-24 01:04:00 EDT
Does it works when you run the binary dicretory (i.e. run "/usr/bin/w3m-en")?
Comment 2 Satoru SATOH 2001-08-24 02:03:46 EDT
+ would you like to check the settings for cookies on option pages (type 'o')?
Comment 3 Ronny Buchmann 2001-08-24 02:47:02 EDT
ok, my fault
accept cookies was not set
i think i didnt read help page to the bottom (and so i didnt know about 'o')
sorry, i'm marking as "not a bug"

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.