Bug 52715 - wrong headers in .po files.
wrong headers in .po files.
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: printconf (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Tim Waugh
David Lawrence
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2001-08-28 09:22 EDT by Kjartan Maraas
Modified: 2007-04-18 12:36 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2002-01-27 13:26:47 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)
fix for broken headers (2.14 KB, patch)
2001-08-28 09:23 EDT, Kjartan Maraas
no flags Details | Diff

  None (edit)
Description Kjartan Maraas 2001-08-28 09:22:29 EDT
Description of Problem:

Some of the po files have invalid entries in the headers.

Version-Release number of selected component (if applicable):

How Reproducible:

Steps to Reproduce:

Actual Results:

Patch to fix it attached.

Expected Results:

Additional Information:
Comment 1 Kjartan Maraas 2001-08-28 09:23:10 EDT
Created attachment 29894 [details]
fix for broken headers
Comment 2 Tim Waugh 2002-01-24 12:58:41 EST
Should '8bit' read '8-bit' in the patch?
Comment 3 Kjartan Maraas 2002-01-24 14:40:40 EST
I don't think that matters. 8bit seems to be the one that's used most frequently
Comment 4 Tim Waugh 2002-01-25 08:33:03 EST
Okay, fixed in CVS.
Comment 5 Tim Waugh 2002-01-28 08:31:01 EST
Fixed in 0.3.63-1.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.