Bug 52801 - Not sure, never used Linux before
Summary: Not sure, never used Linux before
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda   
(Show other bugs)
Version: 7.0
Hardware: i386 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Brent Fox
QA Contact: Brock Organ
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2001-08-29 13:10 UTC by jhyso
Modified: 2007-04-18 16:36 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-08-29 18:47:28 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
This is the bug file from Linux (766 bytes, text/plain)
2001-08-29 13:11 UTC, jhyso
no flags Details

Description jhyso 2001-08-29 13:10:11 UTC
Description of Problem:
Error creating swap on device sda6
Error mounting Sda5: Device not configured

Version-Release number of selected component (if applicable):
7.0

How Reproducible:
SCSI card Adaptec 19160 and 8 GB Quantum SCSI hard drive

Steps to Reproduce:
1. Install 7.0
2. Partition disk using Druid
3. When formatting hd then get these errors

Actual Results:
See description of problem

Expected Results:
Operating System to load

Additional Information:
Attached is the bug file

Comment 1 jhyso 2001-08-29 13:11:04 UTC
Created attachment 30054 [details]
This is the bug file from Linux

Comment 2 Brent Fox 2001-08-29 18:47:19 UTC
Can you press <Ctrl><Alt><F3> and <Ctrl><Alt><F4> when the installer crashes and
see if there are any interesting error messages?  It looks like you are seeing
an issue similar to bug #47904.

Comment 3 Brent Fox 2001-09-10 15:39:06 UTC
Closing due to inactivity.  Please reopen if you have more information.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.