Bug 52829 - kickstart with static install has issues
Summary: kickstart with static install has issues
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda   
(Show other bugs)
Version: 7.3
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Jeremy Katz
QA Contact: Brock Organ
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2001-08-29 18:53 UTC by Bill Nottingham
Modified: 2014-03-17 02:23 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-08-29 19:33:41 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
kickstart config used (1.11 KB, text/plain)
2001-08-29 18:53 UTC, Bill Nottingham
no flags Details

Description Bill Nottingham 2001-08-29 18:53:08 UTC
Use the attached kickstart config.

1) You are still prompted for network information when starting the install
2) The resulting anaconda-ks.cfg that's written has

  network --device eth0 .... --hostname <blank>

3) The system resolv.conf written afterwards has:

--
search devel.redhat.com
--
i.e., no DNS server.

Comment 1 Bill Nottingham 2001-08-29 18:53:28 UTC
Created attachment 30094 [details]
kickstart config used

Comment 2 Jeremy Katz 2001-08-29 19:59:49 UTC
Fixed in CVS


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.