Bug 52895 - tet: Test-Failure: Missing rpm 1123
tet: Test-Failure: Missing rpm 1123
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
7.3
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Brent Fox
Brock Organ
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-08-30 12:10 EDT by Mike McLean
Modified: 2007-04-18 12:36 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-08-30 12:10:31 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Michael A. McLean 2001-08-30 12:10:27 EDT
* re0829.0-i386
* i386 / English / NFS / Everything / GUI Install

Description of Problem:

here is the pertinent part of the tet result journal

200|0 1 12:02:55|TP Start
520|0 1 24200 1 1|tp1: Logfile verification and RPM count
520|0 1 24200 1 2|Last installation: install [logfile is "/tmp/install.log"]
520|0 1 24200 1 3|Found 1123 system RPMs, checking for each in
"/tmp/install.log"
520|0 1 24200 1 4|line="Installing glibc." [instances: 1]
520|0 1 24200 1 5|exprPatt="Installing (.*).$"
520|0 1 24200 1 6|runCmd executed: rpm -q 1123
520|0 1 24200 1 7|runCmd command exited non-zero (1), expected 0
520|0 1 24200 1 8|Unexpected failure: [rpm -q 1123]
520|0 1 24200 1 9|Test-Failure: Missing rpm 1123
520|0 1 24200 1 10|Err: (*** File is Empty ***)
520|0 1 24200 1 11|runCmd executed: rpm -q package
520|0 1 24200 1 12|runCmd command exited non-zero (1), expected 0
520|0 1 24200 1 13|Unexpected failure: [rpm -q package]
520|0 1 24200 1 14|Test-Failure: Missing rpm package
520|0 1 24200 1 15|Err: (*** File is Empty ***)

Version-Release number of selected component (if applicable):


How Reproducible:


Steps to Reproduce:
1. 
2. 
3. 

Actual Results:


Expected Results:


Additional Information:
Comment 1 Glen Foster 2001-08-30 14:57:51 EDT
Fixed the testware to parse around a NEW output-line in /tmp/install.log. 
Fixed.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.