Bug 53065 - got bug dump after loading all packages
got bug dump after loading all packages
Product: Red Hat Public Beta
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Brent Fox
Brock Organ
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2001-09-02 23:46 EDT by Need Real Name
Modified: 2007-04-18 12:36 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2001-09-17 10:59:21 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)
dump file for anaconda (22.01 KB, text/plain)
2001-09-02 23:47 EDT, Need Real Name
no flags Details

  None (edit)
Description Need Real Name 2001-09-02 23:46:25 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.5; Windows 98)

Description of problem:
specs: AMD K-6 400, 128mb ram, 10gb IDE HD, SIS chipset, generic CDROM, 
3c509 nic (2x)
ran a MS debug script to whipe out completely the MBR.
downloaded roswell and burned iso to CDs. started install from CD1.
partitioned w/ Linux fdisk: 50mb /boot, 256mb swap, ext partition, 
4096mb /.
selected everything install, attempted to install all packages, then get 
dialog box containing error and dump (see attached file).

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1.run install and choose everything
2.at end of package install get dialog box
3.install will now finish

Additional info:
Comment 1 Need Real Name 2001-09-02 23:47:08 EDT
Created attachment 30654 [details]
dump file for anaconda
Comment 2 Matt Wilson 2001-09-04 09:36:20 EDT
7.1k didn't have GRUB. what version are you seeing this problem on?
Comment 3 Need Real Name 2001-09-04 13:27:50 EDT
7.2 beta (roswell) downloaded from 
ftp.redhat.com/pub/redhat/linux/beta/roswell/en/iso/i386 dir. I didnt see any 
bugzilla that was specifically for the 7.2 beta.
Comment 4 Matt Wilson 2001-09-05 20:56:04 EDT
Please attach the /mnt/sysimage/tmp/install.log for this system at this point. 
It seems that the grub package didn't install properly for some reason.  This
may be due to bad media.
Comment 5 Brent Fox 2001-09-17 10:59:16 EDT
Any more info here?
Comment 6 Brent Fox 2001-09-27 14:51:52 EDT
Closing due to inactivity.  Please reopen if you have more information.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.