Bug 53493 - Installer hangs when loading aic7xxx module
Installer hangs when loading aic7xxx module
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: installer (Show other bugs)
7.1
i686 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Brent Fox
Brock Organ
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-09-10 11:04 EDT by Ross Neill
Modified: 2007-04-18 12:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-09-10 11:04:34 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Ross Neill 2001-09-10 11:04:29 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:0.9.2)
Gecko/20010726 Netscape6/6.1

Description of problem:
I have a SuperMicro Dual PIII with a  SUPER P3TDE6-G (Bundle with AGP 2X
ATI Rage XL 8MB Video Card)
 motherboard with a ServerWorks ServerSet III HE-SL Chipset 

I have tried the boot image for the 440 chipset and that didn't help.

I tried doing noprobe and chooseing the "New Adaptec" driver that allowed
me to install but during boot it crashes.

Code 8b 31 f7 c2 08 00 00 00 0f b6 46 19 74 0c 89 c3 83 e3 70 cl
Kernel Panic: Aieee, killing interupt handler!
In inturupt handler - not syncing



Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Put cd in
2.turn on machine
3.hit enter

:)
	

Actual Results:  See above

Expected Results:  It would continue!

Additional info:
Comment 1 Ross Neill 2001-09-10 14:20:12 EDT
Hmmm, terminateing that second SCSI chain really helps.
Comment 2 Ross Neill 2001-09-10 14:53:41 EDT
The moral of this story is that if you purchase a SuperMicro SuperServer 6021 don't assume that it has been properly configured by the factory.

They ship them without anything pluged into the second scsi chain.  Terminate it and it works fine.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.