Bug 53600 - wmakerconf SIGSEGV during start
Summary: wmakerconf SIGSEGV during start
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: wmakerconf (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 7.3
Hardware: ia64 Linux
medium
low
Target Milestone: ---
Assignee: Crutcher Dunnavant
QA Contact: David Lawrence
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2001-09-12 16:34 UTC by Ben Levenson
Modified: 2007-04-18 16:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-09-12 16:35:22 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
strace from start-up of wmakerconf (87.66 KB, text/plain)
2001-09-12 16:35 UTC, Ben Levenson
no flags Details

Description Ben Levenson 2001-09-12 16:34:35 UTC
Description of Problem:
wmakerconf seg faults while starting.
strace to follow

Version-Release number of selected component (if applicable):
wmakerconf-2.8.1-2

Additional Information:
FWIW, 2.6.1-7 works as expected. To eliminate the possibility of compiler
issues I installed the 2.6.1-7 SRPMc rebuilt the package and installed
the RPM -- everything worked as expected.

Comment 1 Ben Levenson 2001-09-12 16:35:18 UTC
Created attachment 31656 [details]
strace from start-up of wmakerconf

Comment 2 Bill Nottingham 2001-10-15 14:16:12 UTC
Fixed in 2.8.1-3.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.