Bug 54315 - xine have some trouble with reading dvdvideos
xine have some trouble with reading dvdvideos
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Raw Hide
Classification: Retired
Component: kernel (Show other bugs)
1.0
i686 Linux
high Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Arjan van de Ven
Brock Organ
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-10-04 05:21 EDT by Knut J BJuland
Modified: 2007-03-26 23:49 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-07-03 15:20:50 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Knut J BJuland 2001-10-04 05:21:11 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.78 [en] (X11; U; Linux 2.4.9-0.18custom i686)

Description of problem:
xine worked with kernel-2.4.9-0.5

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.launch xine, with an unencrypted dvd video
2.
3.
	

Actual Results:  xine stop after first picture and freze. Ther may be some
trouble withide-cd driver.

Expected Results:  xine should play, it does i with kernel-2.4.9-0.5 and
linux 2.4.10-xfs with preembtevable patch

Additional info:
Comment 1 Arjan van de Ven 2001-10-04 05:26:40 EDT
Could you tell me which IDE controller you use ?

Also, I assume you didn't use -0.18 with the preemptable patch..
Comment 2 Knut J BJuland 2001-10-04 08:02:16 EDT
No id did not use preemptable patch.I have a PIIX ide chipset 815E.AS sound
driver alsa 0.90beta8a is used. I think alsa is GPLed.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.