Bug 55121 - pvm-gui fails to load due to architecture error
pvm-gui fails to load due to architecture error
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: pvm (Show other bugs)
7.3
s390 Linux
medium Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Trond Eivind Glomsrxd
Brian Brock
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-10-25 16:23 EDT by John Ha
Modified: 2014-08-04 18:13 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-10-25 16:23:43 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description John Ha 2001-10-25 16:23:38 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:0.9.5) Gecko/20011012

Description of problem:
The executable script /usr/bin/xpvm fails to acknowledge the s390
architecture. It is an easily fixable bug in the script with the addition
of an "else if" with the appropriate LINUXS390 architecture included.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.start up xpvm (/usr/bin/xpvm)
2.watch as it errors quickly
3.
	

Actual Results:  error message: 

/usr/bin/xpvm: /usr/share/pvm3/bin//xpvm: No such file or directory

Expected Results:  GUI front-end to parallel virtual machine (pvm)
application should come  up.

Additional info:
Comment 1 Phil Knirsch 2001-10-26 06:25:50 EDT
Special fixed SRPM done for S390.

Read ya, Phil

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.