Bug 551705 - Raid does not start automatically, LVM is not found
Raid does not start automatically, LVM is not found
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: mdadm (Show other bugs)
12
x86_64 Linux
low Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Doug Ledford
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2010-01-01 07:26 EST by dekel35
Modified: 2010-01-02 11:48 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2010-01-02 11:48:28 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description dekel35 2010-01-01 07:26:49 EST
Description of problem:
Raid does not start automatically during installation. 


Version-Release number of selected component (if applicable):
Fedora 12

How reproducible:
When trying to install Fedora 12 on a raid0 created by Fedora 11

Steps to Reproduce:
1. Create a raid0 array with Fedora 11
2. try to install Fedora 12. The raid does not show
3.
  
Actual results:
Raid cannot be see, but cajn be started manually


Expected results:
Existing raid should be visible as an installation target

Additional info:
Switching to a console and starting the raid manually:
# mdadm --misc --detail /dev/md0
mdadm: cannot open /dev/md0: No such file or directory

# mdadm --assemble /dev/md0 /dev/sda5 /dev/sdb6
mdadm: /dev/md0 has been started with 2 drives.
Comment 1 dekel35 2010-01-01 07:36:45 EST
See also bug#551707 regarding the lvm problem and a log. thx.
Comment 2 dekel35 2010-01-02 11:48:28 EST
problems can be closed (see bug#551707)

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.