Bug 55786 - Gives failed install for test or actual installation effort
Gives failed install for test or actual installation effort
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kpackage (Show other bugs)
7.2
i686 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Ngo Than
Ben Levenson
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-11-06 11:43 EST by norman.nunn
Modified: 2007-04-18 12:38 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-11-06 11:43:31 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description norman.nunn 2001-11-06 11:43:25 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.01; Windows NT; FD)

Description of problem:
After installing Red Hat 7.2 immediately noticed that kpackage was not 
running like it did in Red Hat 7.1.  When previously used the program 
to "test" an rpm file, I got either an indication that it would install 
without dependencies or the dependencies were identified.  All I get now 
is a message indicating that the installation failed.  That is true in 
test or install mode and when I am logged in as root or a user.  I can 
then go to a terminal window within KDE, and use the "rpm -ivh" and it 
installs fine or does give me a list of the dependencies.  I am currently 
using your technical service (user name is npnunn) and checked this out 
with them.  They got the latest version of KDEadmin for Raw Hide and 
installed it.  That still did not fix the problem.  Kpackage was a nice 
program, hope it gets fixed.

Norm Nunn  

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Pick a rpm file in Konqurer (? file manager) and click on it
2.Select test mode
3.Click on install 
	

Actual Results:  Got message indicating installation failed.  Words are 
not exactly right.  Same thing happens when I try to install the rpm 
without test mode.

Expected Results:  Indication that installation will work or a list of 
dependencies.

Additional info:
Comment 1 Ngo Than 2001-11-06 12:01:10 EST
please update kdeadmin-2.2-10 on ftp://people.redhat.com/than/7.2. It should fix
this problem

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.