Bug 56022 - In a SCSI only system the Installer never prompts for ISA scsi cards
In a SCSI only system the Installer never prompts for ISA scsi cards
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: installer (Show other bugs)
7.2
i586 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Brent Fox
Brock Organ
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-11-10 19:35 EST by Need Real Name
Modified: 2007-04-18 12:38 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-11-10 19:35:48 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Need Real Name 2001-11-10 19:35:42 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.76 [en] (X11; U; Linux 2.4.2-2smp i686)

Description of problem:
In a SCSI only system the Installer never prompts for ISA scsi cards. with
the main drive on a 1542 the install fails

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.build system with isa 1542 scsi controller
2. try to install RH7.2 and it fails with
3. no valid drives found
	

Additional info:

system
PII333 
128 megs ram 
2 AHA1542cp scsi cards. 
1 x 2.2 gig drive on card 1
2 x python 25501 4 gig tape drives on card 1
6 x 2.2gig scsi drives on card 2
sis 1meg pca video card
3Com etherlink  III


I thought I was doing something wrong but I have tried it with the
drvblock..img as well and 
have had no luck.
Comment 1 Jeremy Katz 2001-11-16 18:04:06 EST
Per the documentation, you need to boot with 'linux isa' to select ISA devices
during the install.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.