Bug 56290 - Installer crashes when configuring after package installation
Installer crashes when configuring after package installation
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
7.2
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Brent Fox
Brock Organ
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-11-14 22:07 EST by David Larson
Modified: 2007-04-18 12:38 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-11-20 16:51:00 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Comment (128.33 KB, text/plain)
2001-11-14 22:07 EST, David Larson
no flags Details

  None (edit)
Description David Larson 2001-11-14 22:07:40 EST
Created attachment 915083 [details]
Comment

(This comment was longer than 65,535 characters and has been moved to an attachment by Red Hat Bugzilla).
Comment 1 Brent Fox 2001-11-20 16:50:52 EST
I have seen a few of these reports so far, but I haven't been able to track down
the problem.  Can you provide the exact steps necessary to duplicate the problem?
Comment 2 Brent Fox 2001-12-01 22:29:12 EST
Closing due to inactivity.  Please reopen if you have more information.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.