Bug 5775 - nfslock not started in boot
Summary: nfslock not started in boot
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 6836
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: nfs-server   
(Show other bugs)
Version: 6.1
Hardware: i386
OS: Linux
low
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Cristian Gafton
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-10-09 15:46 UTC by eloranta
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-02-05 03:37:20 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description eloranta 1999-10-09 15:46:38 UTC
This is not really nfs server related problem
but a client problem.

I upgraded a machine where only nfs client stuff
was installed. It appears that the nfslock was not
started in the boot (although nfslock script was
found in /etc/rc.d/init.d - it was just not linked
to the proper rc?.d directories). The nfs client
needs nfslock started because clients need to run
lockd too.

Comment 1 eloranta 1999-10-09 15:49:59 UTC
Oops... one thing missing: the upgrade was from 5.2 -> 6.1 after
which the nfslock was not properly started

Comment 2 Cristian Gafton 2000-02-05 03:37:59 UTC
*** This bug has been marked as a duplicate of 6836 ***


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.