Bugzilla will be upgraded to version 5.0 on a still to be determined date in the near future. The original upgrade date has been delayed.
Bug 585590 - Default settings error on startup
Default settings error on startup
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Enterprise Linux 6
Classification: Red Hat
Component: libcgroup (Show other bugs)
6.0
All Linux
low Severity medium
: rc
: ---
Assigned To: Ivana Varekova
Red Hat Kernel QE team
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2010-04-24 18:45 EDT by Gordan Bobic
Modified: 2010-11-10 16:02 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version: libcgroup-0.35.1-1
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2010-11-10 16:02:15 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Gordan Bobic 2010-04-24 18:45:26 EDT
Description of problem:
cgconfig service errors out on startup

Version-Release number of selected component (if applicable):
libcgroup-0.34-4.el6.x86_64

How reproducible:
Always.

Steps to Reproduce:
1. Install RHEL6b, default settings
2. /etc/init.d/cgconfig start (it's on by default, switch off rhgb and you'll see the error message)
  
Actual results:
Starting cgconfig service: cat: /cgroup/cpuset/cpuset.cpus: input file is output file
cat: /cgroup/cpuset/cpuset.mems: input file is output file
cat: /cgroup/cpu/cpu.rt_runtime_us: input file is output file


Expected results:
Successful startup without error messages.
Comment 2 RHEL Product and Program Management 2010-04-24 20:12:16 EDT
This request was evaluated by Red Hat Product Management for inclusion in a Red
Hat Enterprise Linux major release.  Product Management has requested further
review of this request by Red Hat Engineering, for potential inclusion in a Red
Hat Enterprise Linux Major release.  This request is not yet committed for
inclusion.
Comment 3 Ivana Varekova 2010-04-26 06:29:18 EDT
Fixed by rebase to libcgroup-0.35.1-1.
Comment 6 Mike Gahagan 2010-08-18 11:55:58 EDT
libcgroup-0.36.1-6.el6 is in Snapshot 11 and no longer exhibits this issue.
Comment 7 releng-rhel@redhat.com 2010-11-10 16:02:15 EST
Red Hat Enterprise Linux 6.0 is now available and should resolve
the problem described in this bug report. This report is therefore being closed
with a resolution of CURRENTRELEASE. You may reopen this bug report if the
solution does not work for you.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.