Bug 58645 - Installation is aborted when trying to customize config.
Installation is aborted when trying to customize config.
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: installer (Show other bugs)
ia64 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Jeremy Katz
Brock Organ
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2002-01-22 03:26 EST by Need Real Name
Modified: 2007-04-18 12:39 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2003-04-02 16:48:48 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Need Real Name 2002-01-22 03:26:12 EST
Description of Problem:
One of the last screens during the installation of "Red Hat Linux 7.1 for 
Itanium Systems" is the Custom Configuration. (It is described on page 51f and 
Figure 4-19 of the Manual "The Official Red Hat Linux Itanium Installation 
Guide", manual's identifier rhl-ig-itanium(EN)-7.1-Print-RHI (2001-04-20T16:12-
If I do not select anything but use the default values, the installation 
proceeds correctly.
But if I try to set the Color Depth, the installation is aborted.

This error occurred already in the Wolverine version, but I did not report it.
I did not test what would happen if I try to select (in the same screen) the 
Screen Resolution. If it behaves like Wolverine, selecting the Screen 
Resolution would also abort the installation.

The error does not have highest priority, because each person installing Red 
Hat Linux on Itanium, is only affected once. Then he/she knows what to avoid.
Comment 1 Michael Fulbright 2002-01-23 11:32:45 EST
Please attach any error messages you see when the failure occurs. Also - what
video hardware does your system have?
Comment 2 Need Real Name 2002-01-28 08:52:11 EST
The error occurred with a Nvidia Quadro2.
It does not occur with a Matrox Millennium G450.
Comment 3 Jeremy Katz 2003-04-02 16:48:48 EST
I haven't seen this with any of our Itanium hardware with the Advanced Server
for IPF releases.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.