Bug 5885 - persist="no" doesn't work
Summary: persist="no" doesn't work
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: ppp   
(Show other bugs)
Version: 6.1
Hardware: i386
OS: Linux
medium
low
Target Milestone: ---
Assignee: Michael K. Johnson
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-10-12 17:49 UTC by Nate Golnik
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-11-09 15:00:07 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Nate Golnik 1999-10-12 17:49:03 UTC
The Persist="no" line in
/etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-ppp0 no longer works.
The modem keeps dialing and dialing until kill -9 all the
processes.

Comment 1 Michael K. Johnson 1999-11-08 15:35:59 UTC
PERSIST is case-sensitive.  "Persist" won't work, and never would
have.

Comment 2 Nate Golnik 1999-11-08 15:45:59 UTC
PERSIST="no" doesn't work either

Comment 3 Michael K. Johnson 1999-11-09 15:00:59 UTC
PERSIST defaults to "no".  I've never seen this problem.  I just
tested it here, both without any PERSIST line at all, and with
PERSIST=no, and in both cases, it doesn't persist.  I need more
information.

Now, PERSIST has *nothing* to do with redialing if the connection
was never established.  PERSIST only is queried if the connection
was up in the first place and then came down.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.