Bug 5949 - Remote printing fails
Remote printing fails
Status: CLOSED ERRATA
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: lpr (Show other bugs)
6.1
i386 Linux
high Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Bill Nottingham
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1999-10-14 09:09 EDT by adam.foster
Modified: 2015-12-09 14:21 EST (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-10-17 23:22:13 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description adam.foster 1999-10-14 09:09:14 EDT
We have installed Redhat 6.1 on two machines and lpr now
fails on both of them. The problems range from reporting
negative file sizes in lpq, jobs getting stuck in the queue
and complaints about lpd not running when it clearly is. I
have tried the new 0.42-1 version and the 0.35 version and
neither of these help.
Comment 1 Bill Nottingham 1999-10-14 11:21:59 EDT
So you're saying that neither the 0.42-1, nor the 6.1 lpr, nor
the 6.0 lpr now work for you?
Comment 2 adam.foster 1999-10-14 12:12:59 EDT
Ok, the 0.35 version wasn't Redhat 6.0, but another build. I got the
0.35-1 from Rh6.0 and the problem now seems to have disappeared on
both machines.
Comment 3 Bill Nottingham 1999-10-14 16:12:59 EDT
Can you try the lpr-0.42-2 RPMs at people.redhat.com/notting/lpr
and see if they improve the situation at all?
Comment 4 adam.foster 1999-10-15 06:07:59 EDT
No, 0.42-2 has the same problem, the job reaches the remote queue but
never prints.
Comment 5 Bill Nottingham 1999-10-15 11:10:59 EDT
What does the control & data file look like in the remote queue?
Comment 6 Bill Nottingham 1999-10-15 12:39:59 EDT
Also, could you try the 0.42-2debugging and confirm that they
fail as well?
Comment 7 Craig Kelley 1999-10-15 21:46:59 EDT
I have also noticed this behavior using RedHat 6.0.
Comment 8 Bill Nottingham 1999-10-17 23:22:59 EDT
This should be fixed with the 0.43-2 errata release. If not,
please re-open.
Comment 9 openshift-github-bot 2015-12-09 14:21:11 EST
Commit pushed to master at https://github.com/openshift/openshift-docs

https://github.com/openshift/openshift-docs/commit/7978d9d54d5a464a0baf83ea60340465eb69abb1
Make docs clearer re: kubeconfig and router specific kube configs to
address issue #5949 and fixes as per @bfallof and @adellape review comments.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.