Bug 59556 - Monitor Hansol 900P not detected
Monitor Hansol 900P not detected
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kudzu (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Bill Nottingham
Brock Organ
: 59589 (view as bug list)
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2002-02-10 07:21 EST by Inger Karin Haarbye
Modified: 2014-03-16 22:25 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2002-03-14 05:05:42 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)
kudzu -p -b dcc (3.69 KB, text/plain)
2002-02-15 05:12 EST, Inger Karin Haarbye
no flags Details

  None (edit)
Description Inger Karin Haarbye 2002-02-10 07:21:33 EST
Description of Problem: 
Hampton - beta1, norvegian CD-install. 
My monitor, Hansol 900P was not detected when configuring X in installer. I think that my 
monitor has been detected correct in earlier versions of RedHat. 
Hor sync freq: 30-96 
Vert:	        47-150
Comment 1 Michael Fulbright 2002-02-11 11:04:39 EST
Kudzu is apparently having problems detecting monitors correctly.
Comment 2 Bill Nottingham 2002-02-15 00:38:03 EST
What happens if (post-install) you run as root 'kudzu -p -b ddc'?
Comment 3 Inger Karin Haarbye 2002-02-15 05:12:14 EST
Result of 'kudzu -p -b dcc' as attachment.
Comment 4 Inger Karin Haarbye 2002-02-15 05:12:59 EST
Created attachment 45783 [details]
kudzu -p -b dcc
Comment 5 Bill Nottingham 2002-02-15 14:03:20 EST
'ddc', not 'dcc'; sorry about that.
Comment 6 Inger Karin Haarbye 2002-02-15 16:22:52 EST
[root@opuntia root]# kudzu -p -b ddc
class: VIDEO
bus: DDC
detached: 0
driver: unknown
desc: "Matrox G400"
mem: 32768
class: MONITOR
bus: DDC
detached: 0
driver: unknown
desc: "(null)"
id: HSL076d
horizSyncMin: 30
horizSyncMax: 96
vertRefreshMin: 47
vertRefreshMax: 150
mode: 640x480
mode: 800x600
mode: 1024x768
mode: 1280x1024
mode: 1600x1200
Comment 7 Jay Turner 2002-02-19 14:18:16 EST
*** Bug 59589 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 8 Bill Nottingham 2002-03-13 18:35:51 EST
Did this work in beta2?
Comment 9 Inger Karin Haarbye 2002-03-14 05:05:38 EST
Yes, this is working now, in beta2.
Comment 10 Bill Nottingham 2002-03-14 10:26:07 EST
OK, closing that it works now. Will deal with this again when it breaks again. :/

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.