Bug 59973 - xosview segfaults upon startup
xosview segfaults upon startup
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: xosview (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Ngo Than
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2002-02-17 01:08 EST by greg hosler
Modified: 2008-05-01 11:38 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2002-02-21 06:56:18 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)
stack trace of the segfault (535 bytes, text/plain)
2002-02-17 01:46 EST, greg hosler
no flags Details

  None (edit)
Description greg hosler 2002-02-17 01:08:16 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.79 [en] (X11; U; Linux 2.4.9-13smp-MO i686; Nav)

Description of problem:
xosview segfaults upon startup

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1. start xosview (login Gnome, have not tried KDE, should not matter though)

Actual Results:  immediate segfault

Expected Results:  no segfault, xosview GUI expected.

Additional info:

machine is dual cpu pentium 3
Comment 1 greg hosler 2002-02-17 01:46:25 EST
Created attachment 45861 [details]
stack trace of the segfault
Comment 2 Ngo Than 2002-02-22 04:15:38 EST
It's fixed in 1.7.3-11

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.