Bug 601657 - package-cleanup crashes
Summary: package-cleanup crashes
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 580561
Alias: None
Product: Red Hat Enterprise Linux 6
Classification: Red Hat
Component: yum-utils
Version: 6.0
Hardware: All
OS: Linux
low
medium
Target Milestone: rc
: ---
Assignee: James Antill
QA Contact: BaseOS QE Security Team
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2010-06-08 12:27 UTC by Gordan Bobic
Modified: 2014-01-21 06:18 UTC (History)
0 users

(edit)
Clone Of:
(edit)
Last Closed: 2010-06-08 14:17:53 UTC


Attachments (Terms of Use)
yum.conf (841 bytes, application/octet-stream)
2010-06-08 12:27 UTC, Gordan Bobic
no flags Details

Description Gordan Bobic 2010-06-08 12:27:43 UTC
Created attachment 422162 [details]
yum.conf

Description of problem:
package-cleanup crashes immediately upon running.

Version-Release number of selected component (if applicable):
yum-utils-1.1.24-4.el6.noarch

How reproducible:
Every time. Cannot get it to run at all.

Steps to Reproduce:
# package-cleanup 
Loaded plugins: refresh-packagekit
Traceback (most recent call last):
  File "/usr/bin/package-cleanup", line 384, in <module>
    util = PackageCleanup()
  File "/usr/bin/package-cleanup", line 59, in __init__
    self.main()
  File "/usr/bin/package-cleanup", line 301, in main
    opts = self.doUtilConfigSetup()
  File "/usr/share/yum-cli/utils.py", line 206, in doUtilConfigSetup
    self.basecmd = self.cmds[0] # our base command
IndexError: list index out of range


Doesn't seem to be related to plugins, since:
# package-cleanup --noplugins
Traceback (most recent call last):
  File "/usr/bin/package-cleanup", line 384, in <module>
    util = PackageCleanup()
  File "/usr/bin/package-cleanup", line 59, in __init__
    self.main()
  File "/usr/bin/package-cleanup", line 301, in main
    opts = self.doUtilConfigSetup()
  File "/usr/share/yum-cli/utils.py", line 206, in doUtilConfigSetup
    self.basecmd = self.cmds[0] # our base command
IndexError: list index out of range

Comment 2 RHEL Product and Program Management 2010-06-08 12:53:27 UTC
This request was evaluated by Red Hat Product Management for inclusion in a Red
Hat Enterprise Linux major release.  Product Management has requested further
review of this request by Red Hat Engineering, for potential inclusion in a Red
Hat Enterprise Linux Major release.  This request is not yet committed for
inclusion.

Comment 3 seth vidal 2010-06-08 13:16:14 UTC
odd - this problem seems like it was fixed in a yum version that should already be in rhel6b.

https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=557680

Comment 4 Gordan Bobic 2010-06-08 13:29:51 UTC
Apparently not. This report comes from RHEL6b with:
yum-3.2.25-12.el6.noarch
so either it's a different issue or something was missed in the re-packaging between the linked fc13 fix and the el6 package.

Comment 5 James Antill 2010-06-08 14:17:53 UTC
it was fixed post beta1, which has been a while for us :)

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 580561 ***


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.