Bug 602152 - image in signature is not visible when replying to a message
image in signature is not visible when replying to a message
Status: CLOSED WONTFIX
Product: Red Hat Enterprise Linux 6
Classification: Red Hat
Component: thunderbird (Show other bugs)
6.0
All Linux
low Severity low
: rc
: ---
Assigned To: Jan Horak
desktop-bugs@redhat.com
: Triaged
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2010-06-09 05:30 EDT by Lubos Kocman
Modified: 2010-06-13 14:05 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2010-06-13 14:05:28 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Attachement (10.00 KB, application/x-tar)
2010-06-09 05:30 EDT, Lubos Kocman
no flags Details
testing signature for reproducer (144 bytes, text/html)
2010-06-09 11:23 EDT, Matěj Cepl
no flags Details
screenshot of the error message when saving message as draft (13.82 KB, image/png)
2010-06-09 11:24 EDT, Matěj Cepl
no flags Details
same as attachment 422487 ... screenshot of incorrect message (54.84 KB, image/png)
2010-06-09 11:25 EDT, Matěj Cepl
no flags Details

  None (edit)
Description Lubos Kocman 2010-06-09 05:30:11 EDT
Created attachment 422486 [details]
Attachement

Description of problem:

I'm using html version of signature with included image in thunderbird. 

Signature is displayed correctly while sending a new email. But the image is not displayed (a broken-image icon is vissible) while replying to a message.

Image is processed in html as:

<img moz-do-not-send="false" src="file:///home/lkocman/.signature/logo.jpg">

Version-Release number of selected component (if applicable):

thunderbird-3.0.4-2.el6.x86_64

How reproducible:


Steps to Reproduce:
1. Setup a html/image based signature
2. Make the signature active in thunderbird by checking Attach the signature from file ... and selecting .html file as a signature (you can use attached tarball as a signature)
3.
  
Actual results:

Broken-image icon in signature while replying to a message

Expected results:

Image should be visible when replying to a message

Additional info:
Comment 3 RHEL Product and Program Management 2010-06-09 05:53:31 EDT
This request was evaluated by Red Hat Product Management for inclusion in a Red
Hat Enterprise Linux major release.  Product Management has requested further
review of this request by Red Hat Engineering, for potential inclusion in a Red
Hat Enterprise Linux Major release.  This request is not yet committed for
inclusion.
Comment 5 Matěj Cepl 2010-06-09 11:23:30 EDT
Created attachment 422591 [details]
testing signature for reproducer

There is apparently really something wrong with HTML messages. When I create a reply to an email, I get correct HTML Composer with signature attached but only grey rectangle instead of image. When I double click on the rectangle image insert dialog dialog opens with correctly filled in URL for the image. Just OK without changing anything makes image rendered correctly.

When I try to save non-fixed message (with a grey rectangle instead of image) to Drafts I get an error message about wrong location of the image. Resulting draft then have instead of image

<img moz-do-not-send="false" src="cid:part1.05060409.00070602@seznam.cz"
 alt="Signature">

but there is no such part included.
Comment 6 Matěj Cepl 2010-06-09 11:24:20 EDT
Created attachment 422592 [details]
screenshot of the error message when saving message as draft
Comment 7 Matěj Cepl 2010-06-09 11:25:36 EDT
Created attachment 422595 [details]
same as attachment 422487 [details] ... screenshot of incorrect message
Comment 9 RHEL Product and Program Management 2010-06-13 14:05:28 EDT
Development Management has reviewed and declined this request.  You may appeal
this decision by reopening this request.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.