Bug 602448 - add libvirt users prompt when setting root password
add libvirt users prompt when setting root password
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Enterprise Linux 6
Classification: Red Hat
Component: ovirt-node (Show other bugs)
6.0
All Linux
low Severity medium
: rc
: ---
Assigned To: Alan Pevec
Virtualization Bugs
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2010-06-09 16:52 EDT by Joey Boggs
Modified: 2010-11-11 09:52 EST (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version: ovirt-node-1.9.3-2.git0b599e2.el6
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2010-11-11 09:52:44 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
patch (821 bytes, patch)
2010-06-18 22:42 EDT, Joey Boggs
no flags Details | Diff

  None (edit)
Comment 2 RHEL Product and Program Management 2010-06-09 17:13:04 EDT
This request was evaluated by Red Hat Product Management for inclusion in a Red
Hat Enterprise Linux major release.  Product Management has requested further
review of this request by Red Hat Engineering, for potential inclusion in a Red
Hat Enterprise Linux Major release.  This request is not yet committed for
inclusion.
Comment 3 Joey Boggs 2010-06-18 22:42:12 EDT
Created attachment 425285 [details]
patch
Comment 6 Ying Cui 2010-08-24 03:56:43 EDT
Verified this bug on build rhev-hypervisor-6.0-12.el6.noarch.
when I set root password, there did not display to set libvirt user.
Comment 7 releng-rhel@redhat.com 2010-11-11 09:52:44 EST
Red Hat Enterprise Linux 6.0 is now available and should resolve
the problem described in this bug report. This report is therefore being closed
with a resolution of CURRENTRELEASE. You may reopen this bug report if the
solution does not work for you.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.