Bug 60252 - halt/reboot not unmounting filesystems correctly
halt/reboot not unmounting filesystems correctly
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: initscripts (Show other bugs)
7.2
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Bill Nottingham
Brock Organ
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-02-22 18:02 EST by Michael Schwendt
Modified: 2014-03-16 22:25 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-02-22 18:09:49 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
patch against "halt" initscript (368 bytes, patch)
2002-02-22 18:02 EST, Michael Schwendt
no flags Details | Diff

  None (edit)
Description Michael Schwendt 2002-02-22 18:02:11 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:0.9.8) Gecko/20020205

Description of problem:
/etc/init.d/halt contains a bug that does not unmount ordinary filesystem
devices where it should. Patched attached.


Version-Release number of selected component (if applicable):
6.43-1


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. run "reboot"
2. notice missing "Unmounting filesystems:" line



Additional info: Patch attached.
Comment 1 Michael Schwendt 2002-02-22 18:02:40 EST
Created attachment 46460 [details]
patch against "halt" initscript
Comment 2 Bill Nottingham 2002-02-22 18:09:45 EST
Ugh, will be fixed in 6.54-1; thanks!

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.