Bug 60670 - Wrong keyboard setting in XF86Config-4
Wrong keyboard setting in XF86Config-4
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
7.3
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Michael Fulbright
Brock Organ
:
Depends On:
Blocks: 61901
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-03-04 11:49 EST by David Balažic
Modified: 2007-04-18 12:40 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-03-27 19:58:31 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
file XFree86-4 from install (3.65 KB, text/plain)
2002-03-26 15:31 EST, Josep L. Guallar-Esteve
no flags Details

  None (edit)
Description David Balažic 2002-03-04 11:49:59 EST
RH 7.2.90 TUI install from CD

/etc/XF86Config-4 has kdb set to "us", but I have choosen
"slovene" during installation.
Comment 1 Michael Fulbright 2002-03-04 15:29:47 EST
Is this for Hampton Beta 1?
Comment 2 David Balažic 2002-03-05 03:30:24 EST
yes,Hampton Beta 1
Comment 3 Jeremy Katz 2002-03-13 17:11:40 EST
Does it still happen with beta2?
Comment 4 David Balažic 2002-03-23 10:08:19 EST
Can't test in beta2, as TUI install always crashes in the firewall setup screen.
See bug #59668
Comment 5 Josep L. Guallar-Esteve 2002-03-26 15:30:29 EST
* test tree Skipjack-re0320.0 i386 
* test case i386/English/Default Workstation/select slovene 
keyboard/TUI/from CD 
 
On the VTs, the keyboard selection is OK. On GUI, it uses US 
keyboard. 
 
See attached XFree86-4 file
Comment 6 Josep L. Guallar-Esteve 2002-03-26 15:31:34 EST
Created attachment 50584 [details]
file XFree86-4 from install
Comment 7 Jeremy Katz 2002-03-27 19:58:25 EST
Fixed in CVS
Comment 8 Jay Turner 2002-04-09 16:40:41 EDT
With re0408.1, getting "si" set in XF86Config-4.
Comment 9 David Balažic 2002-04-10 11:00:05 EDT
Seems fixed in beta4 (skipjack2)

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.