Bug 61016 - Installer crashes and exits when installing files, does not stop at the same point
Installer crashes and exits when installing files, does not stop at the same ...
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
7.1
i386 Linux
high Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Jeremy Katz
Brock Organ
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-03-11 22:02 EST by Ezeibe Agomo
Modified: 2006-02-21 13:48 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-02-21 13:48:33 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Ezeibe Agomo 2002-03-11 22:02:59 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows 98; Win 9x 4.90)

Description of problem:
I sometimes get the following error message: 
Traceback (innermost last):
  File "/usr/bin/anaconda", line 438, in ?
    intf.run(todo, test = test)
  File "/var/tmp/anaconda-7.0.1//usr/lib/anaconda/text.py", line 1030, in run
    rc = apply (step[1](), step[2])
  File "/var/tmp/anaconda-7.0.1//usr/lib/anaconda/text.py", line 507, in 
__call__
    if todo.doInstall ():
  File "/var/tmp/anaconda-7.0.1//usr/lib/anaconda/todo.py", line 1466, in 
doInstall
    self.fstab.makeFilesystems ()
  File "fstab.py", line 666, in makeFilesystems
    isys.umount("/mnt/loophost")
  File "isys.py", line 116, in umount
    mountCount[what] = mountCount - 1
TypeError: bad operand type(s) for -

Local variables in innermost frame:
what: /mnt/loophost
removeDir: 1

ToDo object:
(itodo
ToDo
p1
(dp2
S'method'
p3
(iimage
CdromInstallMethod
p4
(dp5
S'progressWindow'
p6

<failed>


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Sometimes

Steps to Reproduce:
1.Boot from CD
2.Start in Text mode
3.Install custom install with no partition
	

Actual Results:  The installer just crashed out and said it was safe to reboot

Expected Results:  Installation should continue and conclude

Additional info:

PIII 750MHz Processor 
SiS 630/730 SVGA card (Onboard)
128 MB SDRAM 133MHz(running at 100MHz)
52X CD-ROM Drive
Win 2000 / Win ME
20GB HDD
Comment 1 Jeremy Katz 2002-03-18 14:57:46 EST
Is this on a CD you made yourself?
Comment 2 Michael Fulbright 2002-04-10 16:11:28 EDT
Closing due to inactivity, please reopen if you continue to have problems.
Comment 3 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 13:48:33 EST
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.