Bug 61269 - ltrace rpm missing from alpha server install
ltrace rpm missing from alpha server install
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: ltrace (Show other bugs)
7.3
alpha Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Beth Uptagrafft
Beth Uptagrafft
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-03-15 13:55 EST by Christopher Holmes
Modified: 2007-04-18 12:40 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-03-15 17:33:25 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Christopher Holmes 2002-03-15 13:55:57 EST
Description of Problem:

  ltrace rpm missing from alpha server install

Version-Release number of selected component (if applicable):

  ltrace-0.3.10-7

How Reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1. Install RedHat7.2 beta2 on alpha as server install
2. rpm -qa | grep ltrace
3. 

Actual Results:

  ltrace rpm missing

Expected Results:

 ltrace-0.3.10-7

Additional Information:
	expected results achieved with RedHat7.2 on intel server and alpha
        full install.
Comment 1 Jakub Jelinek 2002-03-15 17:33:20 EST
ltrace only supports i386, m68k and arm architectures, there is an sparc port
too but it doesn't work well. AFAIK alpha port of ltrace never existed.
Comment 2 Beth Uptagrafft 2002-04-19 16:12:30 EDT
Compaq agreed to close this case.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.