Bug 612963 - error message is shown twice on cryptsetup status
Summary: error message is shown twice on cryptsetup status
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: Red Hat Enterprise Linux 6
Classification: Red Hat
Component: cryptsetup-luks (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 6.0
Hardware: All Linux
low
medium
Target Milestone: rc
: ---
Assignee: Milan Broz
QA Contact: Release Test Team
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2010-07-09 12:18 UTC by Pavel Holica
Modified: 2013-03-01 04:09 UTC (History)
6 users (show)

Fixed In Version: cryptsetup-luks-1.2.0-1.el6
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2011-05-19 13:29:49 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)


External Trackers
Tracker ID Priority Status Summary Last Updated
Red Hat Product Errata RHBA-2011:0597 normal SHIPPED_LIVE cryptsetup-luks bug fix and enhancement update 2011-05-18 17:56:35 UTC

Description Pavel Holica 2010-07-09 12:18:33 UTC
Description of problem:
One error messages is printed twice on cryptsetup status on non-existing mapping given by path.

Version-Release number of selected component (if applicable):
cryptsetup-luks-1.1.2-1.el6

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1. cryptsetup status /dev/foo
  
Actual results:
Device /dev/foo not found
Device /dev/foo not found

Expected results:
Device /dev/foo not found

Additional info:

Comment 1 Milan Broz 2010-07-09 14:23:03 UTC
Nice:-) Will be fixed in next upstream release, then I hope in 6.1

Comment 2 Milan Broz 2010-08-13 15:09:37 UTC
Fixed upstream http://code.google.com/p/cryptsetup/source/detail?r=330#

Comment 5 Pavel Holica 2011-02-15 14:08:50 UTC
Verified on RHEL6.1-20110210.1 x86_64 Server

Error message is now printed only once :)

Comment 6 errata-xmlrpc 2011-05-19 13:29:49 UTC
An advisory has been issued which should help the problem
described in this bug report. This report is therefore being
closed with a resolution of ERRATA. For more information
on therefore solution and/or where to find the updated files,
please follow the link below. You may reopen this bug report
if the solution does not work for you.

http://rhn.redhat.com/errata/RHBA-2011-0597.html


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.