Bug 613302 - Connectionfactories down in EAP 5
Summary: Connectionfactories down in EAP 5
Status: CLOSED WONTFIX
Alias: None
Product: RHQ Project
Classification: Other
Component: Plugins   
(Show other bugs)
Version: 3.0.0
Hardware: All
OS: All
low
medium vote
Target Milestone: ---
: ---
Assignee: RHQ Project Maintainer
QA Contact: Corey Welton
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2010-07-10 16:33 UTC by Heiko W. Rupp
Modified: 2010-09-28 12:40 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2010-09-28 12:40:53 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)


External Trackers
Tracker ID Priority Status Summary Last Updated
Red Hat Bugzilla 596680 None None None Never

Description Heiko W. Rupp 2010-07-10 16:33:47 UTC
the JmsXa connection factory that is deployed by default in a EAP 5 shows as down.
Looking at getAvailability() shows that the profile service reports a state of UNKNOWN.

This has been reported in the past as JOPR-357 and JOPR-426 and 
leads to https://jira.jboss.org/browse/JBPAPP-4332, which sounds like EAP 5.1 will
have a fix for it.

Comment 1 Heiko W. Rupp 2010-07-11 13:36:48 UTC
Above was with 'default' configuration. Uninventoring this and inventoring the 'production' configuration all of a sudden lets this JmsXA ConnectionFactory show up as UP.

Comment 2 Heiko W. Rupp 2010-07-14 13:13:07 UTC
EAP 5.1 seems to have fixed this issue. Nothing we can really do here.

Comment 3 Jochen Riedlinger 2010-08-02 08:23:22 UTC
After installing patch JBPAPP-4344.zip for EAP 5.0.0 all my XA-Datasources are shown as available;-)

Comment 4 Corey Welton 2010-09-28 12:40:53 UTC
closing - issue in EAP


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.