Bug 61379 - xmms{,-gnome} rpms missing on alpha server install
Summary: xmms{,-gnome} rpms missing on alpha server install
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: xmms   
(Show other bugs)
Version: 7.3
Hardware: alpha Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Beth Uptagrafft
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2002-03-18 20:26 UTC by Christopher Holmes
Modified: 2008-05-01 15:38 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-03-18 20:39:00 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Christopher Holmes 2002-03-18 20:26:31 UTC
Description of Problem:

 xmms{,-gnome} rpms missing on alpha server install

Version-Release number of selected component (if applicable):
 xmms-1.2.5-7
 xmms-gnome-1.2.5-7

How Reproducible:

 always

Steps to Reproduce:
1. Perform a server install of RedHat7.2beta2 on an alpha
2. Click Start->Programs->MultiMedia and notice XMMS is not available
3. rpm -qa | grep xmms

Actual Results:

 no xmms found anywhere

Expected Results:

 xmms installed

Additional Information:
	expected results achieved on RedHat7.2 intel server install

Comment 1 Beth Uptagrafft 2002-04-03 21:54:36 UTC
Fixed in next release.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.