Bugzilla will be upgraded to version 5.0. The upgrade date is tentatively scheduled for 2 December 2018, pending final testing and feedback.
Bug 614739 - rename_device does not read s390 subchannels from sysfs
rename_device does not read s390 subchannels from sysfs
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Enterprise Linux 6
Classification: Red Hat
Component: initscripts (Show other bugs)
6.0
s390x Linux
high Severity medium
: rc
: ---
Assigned To: initscripts Maintenance Team
Yulia Kopkova
:
Depends On:
Blocks: 621253
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2010-07-15 02:36 EDT by Harald Hoyer
Modified: 2010-11-10 15:40 EST (History)
5 users (show)

See Also:
Fixed In Version: initscripts-9.03.13-1.el6
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
: 621253 (view as bug list)
Environment:
Last Closed: 2010-11-10 15:40:35 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
fix for rename_device.c (829 bytes, patch)
2010-07-15 02:36 EDT, Harald Hoyer
no flags Details | Diff

  None (edit)
Description Harald Hoyer 2010-07-15 02:36:10 EDT
Created attachment 431980 [details]
fix for rename_device.c
Comment 2 Bill Nottingham 2010-07-15 12:43:01 EDT
Is the extra '.' necessary?
Comment 3 Harald Hoyer 2010-07-15 12:51:54 EDT
might work without "/."
Comment 5 Bill Nottingham 2010-07-26 17:20:03 EDT
Fixed.
Comment 10 releng-rhel@redhat.com 2010-11-10 15:40:35 EST
Red Hat Enterprise Linux 6.0 is now available and should resolve
the problem described in this bug report. This report is therefore being closed
with a resolution of CURRENTRELEASE. You may reopen this bug report if the
solution does not work for you.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.