Bug 616244 - Clicking on the leave button doesn't work on nodes page.
Summary: Clicking on the leave button doesn't work on nodes page.
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Enterprise Linux 6
Classification: Red Hat
Component: luci (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 6.0
Hardware: All Linux
low
medium
Target Milestone: rc
: ---
Assignee: Ryan McCabe
QA Contact: Cluster QE
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2010-07-19 21:51 UTC by Chris Feist
Modified: 2010-11-10 22:12 UTC (History)
2 users (show)

Fixed In Version: luci-0.22.2-9.el6
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2010-11-10 22:12:11 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Chris Feist 2010-07-19 21:51:57 UTC
Description of problem:
Clicking on the leave button doesn't work on nodes page.


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Create 2 node cluster
2. Try to make one node leave cluster by clicking on Leave button
  
Actual results:
An unknown command "Leave" was given for nodes "ask-03.lab.msp.redhat.com"

Expected results:
Node would leave cluster

Comment 4 releng-rhel@redhat.com 2010-11-10 22:12:11 UTC
Red Hat Enterprise Linux 6.0 is now available and should resolve
the problem described in this bug report. This report is therefore being closed
with a resolution of CURRENTRELEASE. You may reopen this bug report if the
solution does not work for you.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.