Bug 6170 - Multi/Uni processors are not detected
Multi/Uni processors are not detected
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kudzu (Show other bugs)
6.1
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Bill Nottingham
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1999-10-20 21:18 EDT by Joshua Jensen
Modified: 2014-03-16 22:10 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-01-03 12:57:38 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Joshua Jensen 1999-10-20 21:18:42 EDT
Kudzo could detect a fact that the installer doesn't:  one
processor in a multi capable box.  Running with one cpu and
the SMP kernel is very bad for context switch delays.  Kudzo
seems like the perfect animal for the job.  All it would
have to do is look at /proc/cpuinfo, then see if lilo.conf
is unchanged.  If it hasn't changed, and it contains a
linux-up label, make default=linux-up, then run lilo.  Is
this practical for kudzo to do?  It would help out all who
only have one CPU in a multi CPU box.
Comment 1 Bill Nottingham 2002-01-23 00:17:02 EST
This won't happen at least until DMI probing is included.
Comment 2 Joshua Jensen 2003-01-03 12:57:38 EST
Things are as they should be now... thank you.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.