Bug 618669 - No type info for EAP 5.1
No type info for EAP 5.1
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: RHQ Project
Classification: Other
Component: Plugins (Show other bugs)
3.0.0
All All
medium Severity medium (vote)
: ---
: ---
Assigned To: RHQ Project Maintainer
Mike Foley
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2010-07-27 10:00 EDT by Heiko W. Rupp
Modified: 2014-06-17 17:22 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2014-06-17 17:22:39 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Resource tree (24.94 KB, image/png)
2010-07-27 10:00 EDT, Heiko W. Rupp
no flags Details
recently added portlet (15.96 KB, image/png)
2010-07-27 10:01 EDT, Heiko W. Rupp
no flags Details

  None (edit)
Description Heiko W. Rupp 2010-07-27 10:00:02 EDT
Created attachment 434702 [details]
Resource tree

I've inventoried an EAP 5.1 bound to a specific IP.

This was not correctly detected, so I had to manually specify the jnp port. After this the AS was correctly taken into env.

In the resource tree it does not give any version info.

In recently added portlet no type is shown.
Comment 1 Heiko W. Rupp 2010-07-27 10:01:30 EDT
Created attachment 434703 [details]
recently added portlet

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.