Bug 620469 - got different results with swapped order of searching attributes only
got different results with swapped order of searching attributes only
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Beaker
Classification: Community
Component: inventory (Show other bugs)
0.7
All Linux
low Severity high (vote)
: ---
: ---
Assigned To: Bill Peck
: TestBlocker
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2010-08-02 11:48 EDT by Jan Tluka
Modified: 2010-08-02 14:05 EDT (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2010-08-02 14:05:11 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Jan Tluka 2010-08-02 11:48:32 EDT
Description of problem:

I did following search for systems with PCI ID of 
  Vendor_id=8086 
  Device_id=10ea
I got no results with the search. Hurled search is available here http://hurl.test.redhat.com/MJu6Wr

When I tried it once more with the search fields swapped i.e.
first one is 
  Device_id=10ea 
and second one 
  Vendor_id=8086 
the search returns several machines. The hurled search available here http://hurl.test.redhat.com/0FmSWt


Version-Release number of selected component (if applicable):
Version - 0.5.51 

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1. Search for the systems with following attributes (!keeping the order!):
2. First one: Devices/Vendor_id contains 8086
3. add Devices/Device_id contains 10ea
4. Check the result (you should see empty list)

5. Redo the search with following attributes:
6. First one: Devices/Device_id contains 10ea
7. add Devices/Vendor_id contains 8086
8. Check the result (should contain ~5 machines matching the attributes)

Actual results:
Search result is different. 

Expected results:
Search result is exactly the same.

Additional info:
Comment 1 Marian Csontos 2010-08-02 14:05:11 EDT
I have a strong suspicion this is NOTABUG and it has nothing to do with order of constraints:

  http://hurl.test.redhat.com/PEOxFY

First empty search is looking in available systems, while the second non-empty in all systems.

I guess none of these systems is available to you. I am closing this bug. 
If you disagree reopen please.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.