Bug 62340 - filters not applied reading from local
Summary: filters not applied reading from local
Status: CLOSED WORKSFORME
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: evolution
Version: 7.3
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Jeremy Katz
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2002-03-29 21:22 UTC by Gene Czarcinski
Modified: 2008-05-01 15:38 UTC (History)
0 users

(edit)
Clone Of:
(edit)
Last Closed: 2002-04-01 04:08:30 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Gene Czarcinski 2002-03-29 21:22:16 UTC
Description of Problem:
I have defined a local (/var/spool/mail) inbox and defined some filters.  When
mail is read from /var/spool/mail, it goes into Inbox rather than being filtered
into other folders.  Once in the Inbox, I can select the messages aand then
apply filtering (ctrl-Y).

Version-Release number of selected component (if applicable):
beta3

How Reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1. install beta3
2. Define a local inbox and some filters
3. read messages from /var/spool/mail which should be filtered

Actual Results:
Messages go into Inbox

Expected Results:
Messages filtered into other folders.

Additional Information:

Comment 1 Jeremy Katz 2002-04-01 04:08:24 UTC
This is working for me as designed I believe.  Local mail spools are handled
somewhat similarly to imap "spools" in that the filters aren't really applied
until you open the folder.  So, you have to both receive the mail and then open
the mailbox to have the filter applied.  Is this what you're seeing?

Comment 2 Jeremy Katz 2002-06-04 04:26:14 UTC
Closing due to inactivity


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.