Bug 625035 - Wallaby must be started manually
Summary: Wallaby must be started manually
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Enterprise MRG
Classification: Red Hat
Component: Grid_User_Guide (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: Development
Hardware: All Linux
medium
medium
Target Milestone: 1.3
: ---
Assignee: Lana Brindley
QA Contact: Tomas Rusnak
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2010-08-18 12:46 UTC by Jan Sarenik
Modified: 2013-10-23 23:17 UTC (History)
2 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2010-10-14 20:17:57 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Jan Sarenik 2010-08-18 12:46:35 UTC
In chapter 4, section 4.1 there is a missing step
to start wallaby (# service wallaby start) before
calling wallaby-load.

Version-Release number of selected component (if applicable):
  today's doc-stage, Grid User Guide

Comment 1 Lana Brindley 2010-08-25 23:24:44 UTC
Added the following step:

<listitem>
	<para>
		Start the wallaby service:
	</para>
<screen>
# service wallaby start
</screen>
</listitem>

LKB

Comment 2 Tomas Rusnak 2010-08-30 14:59:31 UTC
Confirmed existence of "2. Start the wallaby service" part in chapter 4.1.

>>> VERIFIED


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.