Bug 625250 - rhel6 snapshot10 cannot install to multipath devices
rhel6 snapshot10 cannot install to multipath devices
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 622551
Product: Red Hat Enterprise Linux 6
Classification: Red Hat
Component: anaconda (Show other bugs)
6.0
All Linux
low Severity urgent
: beta
: ---
Assigned To: Anaconda Maintenance Team
Release Test Team
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2010-08-18 20:01 EDT by Anthony Cheung
Modified: 2015-09-16 19:47 EDT (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2010-08-19 10:21:29 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
screenshots of both snapshot10 and snapshot8 (480.00 KB, application/x-tar)
2010-08-18 20:03 EDT, Anthony Cheung
no flags Details

  None (edit)
Description Anthony Cheung 2010-08-18 20:01:27 EDT
Description of problem:
From GUI, after selecting multipath device as target and click Next.  Error pop-up "No usable disks have been found"

Version-Release number of selected component (if applicable):
RHEL6 snapshot10

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1. boot from installation media
2. acknowledge first couple screen till
3. select Specialized Storage Device, Next
4. clear internal lun as target under Firmware RAID tab
5. check san lun under Multipath Device tab
6. click next
7. failure occur
  
Actual results:


Expected results:


Additional info:
Same server same everything, except using snapshot8, no error at all on the same installation step.

See screenshots attachment below
Comment 1 Anthony Cheung 2010-08-18 20:03:38 EDT
Created attachment 439549 [details]
screenshots of both snapshot10 and snapshot8
Comment 3 Ales Kozumplik 2010-08-19 10:21:29 EDT

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 622551 ***
Comment 4 Anthony Cheung 2010-08-19 10:34:32 EDT
Can you give me access to bug 622551?
Comment 5 Ales Kozumplik 2010-08-19 10:57:11 EDT
I can't personally, but the fix is in anaconda-13.21.70-1.
Comment 6 Anthony Cheung 2010-08-19 11:10:39 EDT
Would you know if that's in snapshot11?  Thanks
Comment 7 Ales Kozumplik 2010-08-19 11:21:27 EDT
Yes,

I am told this is fixed in snapshot 11.

Ales

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.